Виц на денот:Љубоморен маж на службен пат

Љубоморен маж отишол на службен пат и во 11 часот вечерта ѝ се јавува на жената:

– Душо, каде си?

– Во кревет сум кај да сум и заспивам веќе!

– Ај сликај го баркодот на душекот за да сум сигурен.