Виц на денот: Верност

Цветко и вика на жена си: Жено, морам да ти се исповедам нешто…

Што си направил сега?! – вика нервозно Трпана.

Кога имаме се*с цело време мислам на Трпана.

Ѓубре едно! Јас со кој и да имам се*с, само на тебе мислам.