Виц на денот – Oди Мира кај гинекологот поради бременост и ….

Oди Мира кај гинекологот поради шеста бременост и докторката ја прашува:

Зар повторно? Добро ма Миро, зар твојов Петре не користи никаква заштита?

А Мира и одговара: Тој користи докторке, ама за жал не се сите внимателни така како него.