Виц на денот: Стакло

Наш човек во Амстердам, пред излог со проститутка во него, чука на стаклото и ја прашува: Колку?

50 евра.

Уууу, па не е скапо бе ич, вакви дупли стакла кај нас под 200 евра не можеш да најдеш.