Виц на денот – Ја поканил дечкото својата нова девојка да гледаат филм заедно и …..

Ја поканил дечкото својата нова девојка да гледаат филм заедно и девојката му признава: Ама јас сум невина и не знам ништо за сексот.
Дечкото почнал да и објаснува: Види миличка… Замисли дека мојот полов орган е затвореник, а твојот полов орган затвор. Затвореникот треба да го ставиме во затвор.

Епа биднала затворската епизода, дечкото лежи насмеан од уво до уво, а девојката му вели: Миличок, затвореникот избега од затворот. Нели треба да го вратиме назад?

Дечкото веднаш се фатил за работа. По некое време лежат заедно, дечкото задоволен пали цигара, а девојката повторно му вели: Миличок, затвореникот повторно избега…
Дечкото ја гаси цигарата и се фаќа и по третпат за работа. Лежат заедно во креветот, а девојката: Миличок… Затвореникот… – АЛООО! Па не е он на доживотна робија! Јасно!?