Виц на денот

Влегува градежен работник во автосалон: Колку чини тоа црното BMW на плацот надвор? – 250.000 евра. А на кредит на една година?

25.000 евра месечно. Уууу, а на две години? 12.500 евра месечно. Хммм, а на три години.

Погледнете и други коли. Има поефтини. Може, ама скелето падна баш врз таа koла.