Виц на денот

Една жена си пишува на чат со човек кој и се допаѓа веќе некое време, од фотографиите кои ги има на профилот На чет: Да се најдеме во 2 часот пред Веро.

А како ќе те познаам? – Прашува жената.

Мажот – Па мислам нема да имаш проблем. Лесно ќе ме познаеш, јас сум маж ти.