Виц – Повеќе ништо не ти верувам, те видов со друга девојка…

Се караат дечко и девојка.

Девојката лута:

Повеќе ништо не ти верувам, те видов со друга девојка!

Ама мила смири се. Таа не мие девојка, таа е мојата сопруга.