Внуката му даде честитка, а кога ја отвори не можеше да ги задржи солзите (ВИДЕО)

Леан и нејзиниот сопруг од Сан Диего го посетија дедото и му го дадоа најдобриот подарок досега.

Кога ја отвори картичката, му надојдоа солзи и не можеше да престане да плаче.

Ги видел сликите од ултразвукот и кога сфатил дека ќе стане прадедо на близнаци, неговата среќа не завршила…

Погледнете за што се работи и споделете го видеото со вашите пријатели: