Водоинсталатер се обидел да ја измами постарата жена, по што таа ја симнала периката и рекла дека била на тајна мисија

Луѓето обично не се задоволни од цените што им ги кажуваат нивните водоинсталатери. Не се задоволни од цената и кога добро си ја вршат работата, а за жал има се повеќе луѓе кои работат многу лошо. Тие обично се обидуваат да ги измамат клиентите, а приказната за овој обид за измама брзо се прошири на Интернет.

Постарите луѓе во еден град во Тенеси не биле задоволни од постапките на локалниот водоводџија. Една жена за малку ќе западнала во долгови плаќајќи на водоинсталатер, а за жал тој и наплаќал работа што не и требале. Постарата жена тврди дека потрошила околу 100.000 долари за поправки.

Репортер му го покажал неговиот дом откако не се појавил на интервју бидејќи го повикале да заврши некоја работа. Младата жена беше претворена во постара дама со шминка и перика. По многу измами, и обиди да ја измами и оваа постара жена, таа ја соблече периката за дополнително да открие за што се работи.

Повеќе за оваа приказна погледнете во приложеното видео: