Возач со одлична реакција успеа да избегне судар(ВИДЕО)

Речиси сигурно овај камион кој брза да претекне други во сообраќајот, на многумина од нас ќе ни ги отсече нозете од страв и паника.

Меѓутоа, возачот чие видео ќе го видите успеа за три секунди да ја процени ситуацијата и да се спаси од сигурна смрт.

Во спротивната лента возачот навреме го искористил просторот низ кој се излизгал, па на крајот останал само со оштетен автомобил бидејќи судирот го избегнал целосно.

Видеото е старо но се уште кружи по интернетот.