Вози автомобил без волан – еве што му „помага“ ВИДЕО

А каде е воланот? Тоа е прашање кое сигурно ќе им се најде на многумина откако ќе го погледнат видеото објавено на YouTube.
Имено, некој генијален решил да го вози својот автомобил без овој „гаџет“ за кој мислевме дека е задолжителен за возење на било кој четири тркала… До сега!

Имено, дотичниот кој го објави ова видео на популарната социјална платформа вози без волан – со помош на клуч.

Во позадина се слуша песната „Mia bella signorina“ од Кнез, а судејќи по сцената пред, изгледа дека се работи за селски или приградски пат. Како е изведено – не знаеме… Прашање е дали воопшто вреди да се проба…

Доволно е да го погледнете ова видео – само да знаете дека вакво нешто е можно! Верувале или не!