ВОЛК нападна ОВЦА и две јагниња, а потоа се случи нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Три овци, мајка и две јагниња наидоа на волк при пасење. Волкот во нив видел лесен улов и добар оброк за себе.

Волкот веднаш започнал напад, но не очекувал што се случило.

Мајката на овцата сторила за да ги заштити своите јагниња, мајчинскиот инстинкт работел и, не грижејќи се за нејзината безбедност, и се спротивставила на волкот.

Погледнете како изгледаше: