Војник дошол на болница еден ден од кога се родила неговата ќерка – но погледнете го моментот кога неговиот син ќе се појави на вратата

Пропуштањето на раѓањето на вашето дете е нешто што ниту еден родител не треба да го доживее. Но, за луѓето кои живеат преку океанот, тоа е нешто на што треба да се навикнат. Таков е случајот со наредникот Џон Ворат и неговото семејство. Неговата сопруга Јанае требаше да го роди нивното второ дете, а тој беше илјадници милји подалеку.

За среќа, тој можел да го види раѓањето на своето дете преку FaceTime, додека бил далеку од нив. Сфатиле дека нема да ја види ќерка си додека не наполни 6 месеци. Ништо не можеа да направат во врска со тоа – или така мислеа!

Додека го гледал раѓањето на својата ќерка, Џон покажал ливче велејќи дека е отпуштен. По долги 22 часа се појавил во болница и го шокирал семејството. Не само што го запознал своето новородено девојче, туку го видел и својот двегодишен син за прв пат откако бил распореден.

Тој имаше можност да помине неверојатна недела со семејството пред да мора да се врати на должност