Во автобусот се вози жена која на мобилниот телефон разговара со својата пријателка…

Во автобусот се вози жена и разговара на мобилен телефон со пријателка: И замисли, драга, јас така влегувам во нашата спална соба, а тој се забавува таму, со нашата соседка. И јас на прсти, полека влегов во кујната, зедов…

Еј, мила, стигнав на мојата станица, сега заминувам, брзам, се враќам од работа во шест навечер, па ќе ти дораскажам што се случи потоа…

Шест часот навечер. Истата жена се качува во автобус. Сите исти луѓе од утрово седат во автобус. Сите очи се вперени во неа. Одеднаш, еден човек задишан скока во автобусот, едвај дише … – Не доцнам нели?

Тој ја гледа жената и вели: Па, што зјапаш во мене? Стигнав навреме ајде јавете и се на пријателката да и докажите што се случи потоа со соседката и вашиот сопруг!