Во живо во ТВ емисија ја разоткри вистината за јапонскиот „човек-магнет“ и му ја уништи кариерата

Во едно јапонско ТВ шоу, поранешниот илузионист Џејмс Ранди им ја открил на луѓето вистината за натприродните појави и способностите на некои луѓе кои станале познати поради нив.

Со јапонскиот „човек-магнет“ докажа дека всушност користи едноставен трик.

Стави пудра на градите за ништо да не се залепи за телото. Секако, тој прав не би бил проблем доколку навистина се работи за некоја натприродна магнетна сила. Следуваше големо разочарување.

Погледнете го тој израз…