Во Мексико сакаат да ги инсталираат овие ЛАЖЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ. Погледнете што се случува кога автомобилот ќе помини

Постојат многу начини да се забави возилото, дури и ако многу се неефикасни.

Во Мексико размислуваат за промена на стратегијата. На лажечките полицајци им е непријатно, особено во градот, па решија да тестираат модерни лажливи полицајци кои можат да препознаат колку брзо се движи автомобилот…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: