Во Мексико сакаат да ги инсталираат овие лежечки полицајци. Погледнете што се случува кога ќе дојде автомобилот!

Постојат многу начини да се забави возилото, дури и ако многу не се ефективни.

Мексико размислува да ја промени својата стратегија.

На лежечките полицајци им е непријатно, особено во градот, па затоа решија да тестираат модерни лажливи полицајци кои можат да препознаат колку брзо се движи автомобилот…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: