Во САД отворија огромен тобоган и го затворија само неколку часа подоцна, погледнете го видеото

Во САД отворија огромен тобоган и го затворија само неколку часа подоцна, погледнете го видеото.

Отворањето и првото спуштање во живо на ФБ ги пренесуваше еден од родителите.

Oткако видеото стана вирално, тобоганот беше навремено затворен, објави порталот „Индекс“.