Вработен во комуналец пее среќен роденден на 94 годишна бабичка(ВИДЕО)

Кога вработен во комуналец слушнал дека 94 годишна бабичка има роденден и поради карантинот мора да го прослави сама.

Решил да и ја испее познатата роденденска песна „среќен роденден“, со цел да и го разубави денот колку може.