Вработен во познат ресторан со години правел „изненадувања“ во порции.

Вработениот во Мекдоналдс, Коди Бондарчук, беше наречен РобН Худ на Мекнагетс, откако беше откриено што правел некогаш за време на неговата смена.

Канаѓанецот Коди, кој работеше за Мекдоналдс две и пол години, на Твитер откри дека секој пат ставал дополнително уште едно од пакувањето од 10

Во коментарите го нарекуваа херој. Еден корисник коментирал: „Ти си херој на секојдневниот живот. Овие ситници ме прават среќен“, а друг корисник се пошегува: „Дали сега работиш во банка и ако да, во која филијала?“

Коди, исто така, коментира дека му должи на Мекдоналдс околу 1.600 долари (10.000 долари) според неговите пресметки.