Вработен во продавницата го зеде микрофонот за да го испроба, а клиентите слушнаа прекрасна изведба!

Клиентите во супермаркетот Русо имаа среќа еден ден да слушнат неочекуван концерт на еден од работниците. Гилхерм Асункао, реши да користи еден од микрофоните што требаше да се користат на специјален настан во супермаркетот.

Она што никој не го очекуваше е дека ќе започне да пее.

Сите што во тоа време биле во супермаркет веднаш стигнале на местото каде што пеел Асункао, и успеале да го снимат.

Ја отпеа песната „Време да се збогуваме“, а неговиот глас одекнуваше низ продавницата. Погледнете и слушнете ја оваа неочекувана изведба на ова видео: