ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: Како да излупите киви за само 3 секунди? (ВИДЕО)

Повеќето луѓе сакаат да јадат киви – едно од омилените овошја.

Срамота е да се фрли половина од овошјето при лупење.

Овој мал трик ќе ви покаже како совршено да излупите киви за само 3 секунди.