Генијален трик после кој никогаш повеќе нема да морате да миете садови

Мили студенти и сите останати млади мрзливи луѓе на овој свет кои мразите да миете садови- имаме трик за вас после кој вашиот живот никогаш повеќе нема да биде ист. Ве предупредуваме, не е баш добар за очи но ќе ве спаси од часови и часови миење садови.

Најмногу од се луѓето ги нервира кога ќе мораат да мијат садови. Едноставно физички е невозможно за толку кратко време да се направи толкав куп садови, кој потоа го миете само за повторно да го извалкате за еден час.

Покрај тоа што е грдо, воедно е и фрлање на време. Студентите тоа најдобро го знаат, и затоа токму тие ја смислиле следната работа.Се што ви е потребно е ролна алуминиумска фолија, од која можете да направите било каков сад кој ви е потребен!

Направете малку подлабок сад и можете да јадете супа и снегулки со млеко, или да направите плитка чинија за месо со компир! А штом ќе завршите со јадењето едноставно фрлете ја „чинијата“ во ѓубре. И како ништо никогаш да не се случило.