Германски овчар видел делфини во вода, а потоа направил нешто сосема неочекувано (ВИДЕО)

Овие двајца мажи отишле на риболов во нивниот чамец.

Тие биле придружувани од германски овчар кој често ги придружувал.

Додека пловеле сред море, се распаднала група делфини кои го следеле чамецот.

Кучето возбудено ги гледало, а потоа направило нешто сосема неочекувано.

Реакцијата на сопственикот е генијална!