Германски овчар во неволја притрчал до девојчето (7) и брзо и го спасил животот

Кога слушнал дека девојчето е во невоjља, германскиот овчар веднаш притрчал кон неа и ја видел опасноста. Тој се покажа како вистински херој! Семејството ДеЛука од Флорида пред неколку години го спасило Германскиот овчар. Брзо се интегрирал во нивното семејство, а особено се врзал за девојката Моли со која поминувал многу време.

Брачната двојка немала поим дека неговото посвојување ќе биде една од најважните одлуки во нивниот живот. Никој не знае што ќе се случеше доколку Хаус не беше на вистинското место во вистинско време кога нивната Моли играше покрај базенот.

Кога слушнал дека девојчето е во неволја, германскиот овчар веднаш притрчал кон неа и ја видел опасноста. Пред девојчето стоела отровна ѕвечарка. Кучето веднаш почнало да лае и се обидело да се фати за забите за да го спаси својот мал пријател.

Успеал да ја одбрани Моли, но змијата неколку пати го каснала па семејството морало брзо да реагира. Го однеле на ветеринар каде го добил серумот. Хаус се покажа како вистински херој.