Ги пуштија коњите да си играат во снегот, а нивната реакција го насмеа целиот интернет

Сите ни се случи да бидеме топли, покриени со меко ќебе, пиевме топол пијалок и ги гледавме снегулките и белите алишта што ја покриваа природата.

Во тие моменти ни доаѓа да излеземе и да се тркаламе по снегот како мали деца, но кога ќе излеземе од дома, сепак се предомислуваме. Овие коњи биле пуштени со намера да уживаат и да си играат на снегот, но тоа не се случило.

Некои животни сакаат снег, уживаат во лов на снегулки и нуркање под бело ќебе. Кучињата се животните кои најмногу уживаат во радостите на зимата, а љубопитните мачки имаат малку поинакви реакции на снегот.

Овие два коња со својот чин го насмеаа целиот интернет а нивното видео го погледнаа речиси милион луѓе. Се надеваме дека ќе ве насмее и ќе ви го поправи денот.