Ги снимиле како сечат дрво, но за малку ќе ја демолирале куќата

Видео кое кружи на социјалните мрежи е снимено од горди дрвосечачи кои решиле да се снимаат за да ги покажат своите вештини. Изгледа дека дрвосечачите ги прецениле своите вештини, па освен што сечеле дрвја, за малку ќе го снимиле и уривањето на куќата.

Имено, дрвото паднало во правец на куќата, па дрвосечачите можеле само да изгледаат беспомошно и да го молат дрвото да ја пропушти куќата.

Тие споделија видео од нивниот подвиг на интернет, можете да го погледнете во продолжение.