Ги стави наочарите и првпат го виде лицето на мајка си, многумина не останаа рамнодушни

Девојката ги ставила наочарите и за прв пат го видела лицето на мајка си, кое досега не можела да го види. Многу корисници на TikTok плачеа.

Малото девојче Рајли имаше сериозни проблеми со видот до тој степен што не можеше да ги препознае лицата на своите родители. Откако ги добила првите очила, целиот свет и се променил.

Родителите на девојчето решиле да го снимат овој многу важен момент од животот на нивната ќерка, а потоа решиле да ги споделат овие трогателни сцени со своите пријатели на социјалната мрежа TikTok.

Пред две години забележавме дека сите ги нарекува мама и тато затоа што не може да препознае лица – објаснуваат нејзините родители во видеото. Побарале помош од стручно лице и лекарот и препишал очила. Реакцијата на девојката откако ги облече за прв пат разнежни многумина, па коментарите се надоврзаа еден по друг.

@elderberrysultan 2 years ago today! #fyp #family #toddlersoftiktok #love ♬ a thousand years (lullaby) – christina perri