Горилата не можеше да престане да плаче! Кога сфатија зошто, на сите им се скрши СРЦЕТО!

Сите беа воодушевени од пријателството помеѓу горилата Коко и мачетата по име Бол.

Коко не ја испушти, а луѓето беа воодушевени од нежноста со која оваа горила се однесуваше кон мачката.

Меѓутоа, еден ден мачката била прегазена од автомобил и умрела. Жената му кажала на Коко што се случило, знаејќи дека ќе биде многу тажна. Горилата тешко ја прими веста.

Кога ја слушнаа како плаче и лелека, на сите им се скрши срцето!