Госпоѓата згреши што наместо пена за коса купи пур пена: (ВИДЕО) Нејзината фризура ќе ве остави без зборови.

Оваа дама не ни сонувала дека нејзината фризура ќе стане позната на Интернет. Имено, дамата пената за коса ја заменила со чиста пена, а резултатот ја остава без зборови.

Неименуваната жена била снимена во болничката чекална, каде отишла откако сфатила дека нема да ја потстрижи саканата фризура.

Пур пената е градежен материјал кој се користи за прицврстување на столарија како што се прозорци, врати и други работи што се поставуваат на ѕидови.

Многу е густ, но во контакт со воздух многу брзо се стврднува и се шири. Токму поради оваа причина, дамата доби толкав волумен на коса, што не можеше ни да го замисли.

Пур пената е невозможно да се отстрани со никакви хемиски средства, па претпоставуваме дека оваа госпоѓа имала малку поголема фризура за да го реши проблемот.