Гостите во шок: Разгалена невеста им дала упатства на гостите за венчавката: Не смеете да носите јака шминка, ни да разговарате со мене

Многумина се прашуваа дали тоа е само несолена шега. Не е тајна дека свадбата е најубавиот ден во животот на невестата, но некои навистина знаат да претеруваат со своите барања.

Имено, во пресрет на големиот ден, гостите добиле мејл од координаторот на свадбата во кој детално се опишани сите желби на невестата, буквално кажано.

Откако ја прочитале бизарната листа, гостите се запрашале дали тоа е само несолена шега. Па, меѓу 15-те наведени правила, тој бара од гостите и релативно разумни работи, како на пример избегнување на носење бело и пристигнување 15 минути порано.

Сепак, како што списокот продолжува, барањата стануваат поекстремни, а невестата бара гостите „да носат ништо друго освен боб или репче“.

Гостите исто така се предупредуваат да избегнуваат „целосна шминка“ и не смеат да снимаат или објавуваат на социјалните мрежи додека не им се каже да го сторат тоа. Осмата точка на списокот гласи: „Воопшто не зборувај со невестата“ и на крајот сите гости мора да донесат подарок во вредност од 75 американски долари или околу 125 километри или повеќе, во спротивно ќе бидат одбиени.