Го вратила коњот кај стариот пријател. Обрнете внимание на неговата реакција! (ВИДЕО)

Дали коњите се забораваат и дали имаат чувства? Наскоро ќе дознаете…

Во декември 2012 година, Сју повторно го купила Артур, коњ што таа го негувала и на крајот морала да го продаде.

Во овој период, двајцата најдобри пријатели на Артур останале кај сопственикот.

Потоа конечно дојде моментот кога трите коњи повторно беа заедно.

Сју ја сними нивната реакција и го сподели видеото со остатокот од светот…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: