Го гледале во парк секој ден во исто време, но никој не ја погодил неговата тајна!

Секој ден, овај дедо доаѓал во паркот, носеќи букет во раката со бели цвејќиња, застанувал крај една клупа…

Се чинеше дека нешто зборува, но никој му се немаше доближено, незнам точно дали од страв или од незаинтересираност.

А потоа падна снег.. Неговото име е Бад Калдвел, тој има дневна рутина, но никој незнај каква тајна тој навистина крија.

Погледнете го видеото во продолжение