Го донесоја 20 месечното бебе на базент и ја пуштија сама да плива!

Името на оваа убавица е Арабел, а живее во Естонија. Нема ни 2 години, но веќе е во вода како риба!

Видеото кое ќе го погледнете го покажува моментот кога таа собрала храброст за прв пат сама да скокне во базенот.

Погледнете ја оваа неверојатна глетка.

Споделете го видеото со вашите пријатели: