Го зела картонот од слепиот кој просел. Она што се случи потоа ќе ве остави без зборови (ВИДЕО)

Навистина е импресивно колку зборовите можат да го променат светот околу нас.

Во ова видео тоа е докажано на најдобар начин.

Слеп човек молеше и многу луѓе поминаа покрај него, а потоа една жена му го зеде знакот и напишаното на картонот го напиша на друг начин „Убав ден е и не можам да го видам“.

Погледнете што се случи потоа…