ГО ИЗБОЛЕ КУЧЕТО ОД АВТОМОБИЛ И ПОБЕГНАЛЕ: Жена снимила сцена која никого не остава рамнодушен (ФОТО)

Оваа фотографија предизвика бес во Австралија

Бесни граѓани се обиделе да го пронајдат сопственикот на автомобилот, кој во Мелбурн го исфрлил своето куче од автомобилот и го оставил на жештина.

една жена косејќи ја тревата во својот двор ја забележала оваа шокантна сцена. Успеала да се фотографира, но не успеала да ја „фати“ регистрацијата бидејќи автомобилот бил во далечина.

Кучето трчало по автомобилот, а таа го гледала сето тоа додека не исчезнале зад аголот. И таа го барала кучето повеќе од еден час, но не успеала да го најде. Нејзината објава предизвика гнев кај обичните луѓе, бидејќи никој не можеше да поверува дека некој може така да остави куче.