Го исфрлила ѓубрето од автомобилот, а потоа мотоциклистот и одржал животна лекција

Мистериозниот мотоциклист се грижи да ги одржува чистите улиците во Русија.

Беше разбеснет од бескрупулозните и себични возачи кои безгрижно фрлаат ѓубре низ прозорците на автомобилот. Затоа решил да им одржи важна лекција.

Тој прво ги следеше оние кои фрлале ѓубре низ прозорецот и токму во тој момент се појавува од страната на автомобилот за да го врати истото ѓубре назад во нивниот автомобил. Ова е неговиот начин на казнување.

Никого не повредил, ниту пак употребил насилство, а многумина мислат дека постапил правилно и испратил силна порака.

Престанете да бидете несовесни возачи, во секоја смисла!Дали мислите дека тој ги преминал границите или направил нешто што таквите луѓе го заслужуваат?