ГО НАПИШАЛА ИМЕТО И ПРЕЗИМЕТО НА НЕЈЗИНОТО МОМЧЕ НА ИНТЕРНЕТ И ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ ДОЗНАЛА…

Корисникот на „Тиктока Прис“ се шокираше кога еден ден, од здодевност, на Интернет го напиша името на своето момче и откри дека тој води двоен живот.

Имено, тогаш дознала дека нејзиното момче има син кој се родил додека биле во врска. Од досада, го внесов неговото име и го најдов регистарот на бебиња родени во јануари оваа година, а тој беше потпишан како татко – рече оваа девојка.

Прис и нејзиниот сега веќе поранешен дечко беа на одмор, а тој ги загуби телефонот и паричникот, а кога разговараа за тоа како ќе слушнат кога ќе се вратат, тој рече дека не се грижи и ќе ја контактира штом ќе купи нов телефон.

– Поминаа неколку дена откако тие се вратија од одмор, и тој не ми се јави еднаш, па мислев дека некако ќе го најдам на Интернет – ја продолжи својата приказна Прис.

@priscilluhhbaby

Reply to @vanillakush_yo #ColorCustomizer

♬ original sound – Pris


Луѓето и поставуваа прашања на социјалната мрежа Тикток, а најчесто како да не беше изненадена што во денешно време нејзиниот партнер нема ниту една социјална мрежа.

На почетокот на врската, тој ми рече дека има профил на социјалните платформи, но дека ги избришал, а јас наивно му поверував – се сеќава оваа девојка. Кога го пронашла шокантниот доказ, Прис помислила да го побара името на мајката наведени во регистарот.

Најдов жена и слики со него и нивниот син. Ја погледнав сликата и цело време чекав некој да ме извлече од кошмарот низ кој минував – рекла таа. Прис со денови се обидуваше да воспостави контакт со своето момче, но секој пат кога говорот беше вклучен, а потоа одлучи да му ги испрати сите докази што ги најде.

Видов дека тој ги погледна сите мои пораки, а тој и неговата сопруга само ме блокираа – рече оваа девојка. Меѓутоа, пред неколку дена, сопругата на поранешното момче ја контактирала, па тие си размениле приказни.

И двајцата го запознавме во исто време, а таа забремени неколку месеци подоцна. Тој ја продолжи својата врска со неа и со мене и на тој начин водеше паралелен живот. Бев среќен со него, но с everything беше лага и навистина боли – заклучи Прис.

@priscilluhhbaby

Reply to @h._661 #ColorCustomizer

♬ original sound – Pris