ГО ОТВОРИ РЕЗЕРВОАРОТ НА АВТОМОБИЛОТ И ОТКРИ НЕШТО НОВО И МНОГУ ПРАКТИЧНО Дали вие го знаевте ова?!

Погледнете го видеото кое има повеќе од милион прегледи, дали гледате во што е „фората“?

Еден корисник на TikTok објави видео од капачето на резервоарот за гориво на неговиот автомобил и собра повеќе од милион прегледи!

Џастин објави видео од TikTok како го отвора капакот и неговото „невидено откритие“.

„Имам 38 години и ова го научив дури сега“, вели тој во видеото во кое го вади капакот и го закачува на отворот на вратата.

Додека некои се чудат како не знаеле за тоа, други сметаат дека е смешно затоа што знаат дека капакот може да се стави практично откако го положија возачкиот испит.

@milltj01

How did I not know this?

♬ original sound – Justin