Го покани бездомникот во фризерница, за половина час изгледаше како вистински господин

Анил Чакмак е познат фризер и Јутјубер од Турција. Во ова видео тој покажа како се грижи за Хајри, бездомник од соседството кој го познава веќе некое време.

Хајри понекогаш застанува покрај салонот и ја прашува дали може да се напие кафе или чај. Овој пат доби не само кафе или чај, туку и бесплатна фризура и бричење на брадата.

Ова му требаше итно бидејќи брадата веќе му беше преголема, а косата му беше бушава.

Погледнете колку Анил го промени својот изглед за помалку од половина час. По фризурата изгледаше како вистински џентлмен!