Го прашале како изгледа животот со брат со аутизам. Ја зеде камерата и го сними ОВА…

На сите ни е познато сложеното нарушување наречено аутизам.

Но, како изгледа кога ќе пораснеш со брат кој има аутизам?

Ова е прашање на кое може да одговори само некој со искуство.

Така, кога Спенсер го прашале како изгледа животот со брат со аутизам, тој ја грабнал камерата и покажал како изгледа неговото секојдневие…