Го прашал својот папагал дали го сака? Слушнете го неговиот одговор…Урнебесно!

Ако сакате забавна птица, тогаш набавете си папагал. Овие животни се многу смешни, а најдобар пример е овој папагал.

Камчињата уживаат да поминуваат време со својот сопственик. Тој го праша Пеблс дали го сака, а неговиот одговор беше премногу смешен…

Дали некогаш сте виделе нешто слично?

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: