Го пробија мразот и тогаш останале во неверување кога виделе што излегло од под него

Во Пенсилванија, зимските температури се многу ниски и рибарите мораат да го пробијат мразот за да ловат риба.

Ова видео прикажува многу уникатни и ретки моменти.

Рибарите го скршиле мразот, ги поставиле куките, а потоа останале без зборови кога го фатиле ова!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: