Го снимила мажот додека спиел со отворени очи, видеото стана хит

Корисничката на TikTok Пејтон Видмар ги запрепасти гледачите со бизарно видео на кое се гледа нејзиниот сопруг Колтон како спие со широко отворени очи.

Нејзиното вирално видео, кое собра повеќе од 26 милиони прегледи, на фановите им даде увид во навиките на нејзиниот сопруг.

„Ова е доказ дека мојот сопруг всушност спие со отворени очи. Ме избезуми секогаш кога ќе погледнам“, вели Видмар во видеото.

Гледачите беа изненадени.

„Човек мора да се разбуди со самовилски очи!“, се пошегува еден.

Друг се согласи, додавајќи: „Сувото кога ќе се разбуди мора да биде сахарска“.

Другите корисници не беа воодушевени од начинот на кој сопругот на Видмара спиеше, пишувајќи: „Би се исплашила до смрт!“

„Не, би скокнал од кожа“, изјавил друг.

„Никогаш не можев да спијам во иста куќа со него“, додаде трет.

@paytonvidmar Please ignore my laugh I’ve been sick. #husbandwife #husbandsoftiktok #sleepyhead #freakthefreakout #scary ♬ original sound – Payton Vidmar