Го спасил малото мече и потоа станале најдобри другари

Кејси Андерсон шеташе во дивината кога имаше средба која му го промени животот. Пронашол две мали мечиња кои мајка му ги оставила.

Едното од нив починало, а другото го спасил. Со текот на времето станаа најдобри пријатели и развија врска која е навистина ретка.

Мечката Брут пораснала во домот на Кејси, играле заедно, ја истражувале природата, а мечката била дури и специјален гостин на свадбата на Кејси.

Погледнете ја нивната неверојатна приказна…