Го стави клучот на стакленото шише. Кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото!

Популарниот јутубер Дејв Хакс многу пати нè воодушеви со своите едноставни и генијални идеи.

Овој пат тие ќе ви покажат како да отворите шише вино, ако немате отворач во моментот.

Потребен ви е обичен клуч и мала крпа

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: