Го хранел гладниот елен кој случајно го сретнал, не очекувал ваква реакција!

Овој човек хранел гладен елен кој случајно го сретнал додека шетал, а неговата реакција го воодушевила.

Сите знаеме дека елените се прилично плашливи животни, нели? Токму затоа сцените од следново видео можат да се опишат како доста неверојатни.

Додека шетал со сопругата во шумата во близина на еден мал град во Пенсилванија, еден човек наишол на прилично пријателски расположен возрасен елен.

За работите да бидат уште поинтересни, еленот се однесувал како да е куче, а не едно од најстрашните диви животни во светот.

Погледнете го ова видео за кое сме сигурни дека ќе ви го разубави денот: