Дадилката го чуваше детето, а потоа сфати дека нешто не е во ред: Го зграби момчето и почна да бега!

Џана Ли Бејкер е дадилка на тригодишно момче чии родители се вработени. Кога се врати дома со момчето, почувствува дека нешто не е во ред. Во тој момент во куќата имало крадец, кој се исплашил кога слушнал дека некој влегол во куќата.

Тој слезе по скалите за да излезе од куќата и да избегне да биде фатен во неделата. Кога Џана сфатила што се случува, веднаш го грабнала момчето и истрчала од куќата. Таа сакаше да ги заштити детето и себеси, па избегна да се сретне со крадецот.

Истрчала кај соседот и повикала помош. Патем, семејството инсталираше камери во куќата, па можеа да го видат целиот настан на видео. Крадецот прво ја отворил торбата на Џана, барајќи нешто скапоцено. Потоа се качил горе, пребарувајќи ги другите простории.

Родителите и се многу благодарни на Џана, која ја стори вистинската работа. За нив таа е супер-дадилка. Сепак, Џана е скромна и не се гледа себе си на тој начин. Таа рече дека е одговорна за безбедноста на детето и дека постапила како што се очекуваше од неа.