Дали е ова НАЈЛОШОТО нешто што еден МАЖ може да го направи за една жена? Еве по кого го добила името нивната ќерка!

Не е исклучено сопружниците при изборот на име за дете да даваат предлози за имињата на поранешните љубовници Сепак, овој човек отиде чекор понатаму, а видеото што го сподели еден корисник на мрежата tikTok шокираше многу следбеници. Британката Елизабет Смит објави дека нејзината најстара ќерка го добила името по жената со која нејзиниот сопруг имал афера.

„Нејзината ќерка се вика Кајли, а јас тоа не го ни знаев до неодамна“, рекла Елизабет. Не е чудно што после тоа се лансираше лавина од коментари. Па тоа навистина не е во ред! – напишал еден придружник. Мора да има „сочна“ приказна зад таа гадост… – коментираше друга личност.

Елизабет објаснила дека нема комплициран заговор: изневерувал, вели, додека била бремена, а кога се родило девојчето, тој и предложил да го добие споменатото име.

„Бев млада и наивна и се согласив со неговиот избор на име…“, рече таа. Нема врска со годините – напишала една жена: „Па кој по ѓаволите, без разлика на возраста, би помислил на причината зад неговата желба да и се даде такво име на својата ќерка?!“

Имаше и такви кои имале слично искуство. Така е и татко ми, сега има 91 година така го избрал моето име! – една девојка го сподели своето искуство.

@lil_fire8 Yea that happened too!! On Another crazy series of #babydaddychronicles #fml #myex #pathetic ♬ My Ex Theres No One Else Like My Ex – ⚠️🖤𝕯𝖆𝖗𝖐𝕰𝖑𝖋🖤⚠️